TestDaF în 16 noiembrie 2017

TestDaF-LogoExamenul TestDaF este un examen internațional de competență linvistică elaborat dupa standarde exigente de calitate de către TestDaF-Institut din Bochum/Germania al cărui scop este dovedirea cunoștințelor de limba germană și se adresează în special celor care vizează admiterea la o universitate sau facultate germană.

Dintre cele în total șase perioade de examinare pe an, Centrul Cultural German Timișoara găzduiește patru examene iar celălalte două le oferă în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara. Examenul TestDaF va putea fi susținut în anul 2017 în 14 februarie26 aprilie, 14 iunie, 19 iulie, 20 septembrie și 16 noiembrie.

Înscrierile pentru examenul TestDaF din 16 noiembrie 2017 se fac prin centrul licențiat de testare Universitatea Politehnica Timișoara iar examenul în vederea obținerii certificatului TestDaF se va desfășura la sediul Centrului Cultural German din str. Dr. Liviu Gabor nr. 1 din Timișoara. Citește mai departe

Informaţii generale

CCG_GI-ExameneÎncepând cu anul 2006 Goethe-Institut București organizează examene în vederea obţinerii certificatelor de limba germană pentru nivelurile A1 – C1 la Centrul Cultural German Timișoara.

În anul 2010 CCG a devenit partener acreditat Goethe-Institut în domeniul cursurilor de limba germană iar din anul 2012 CCG a devenit centru de examinare Goethe-Institut având proprii examinatori.

Astfel toți cei care sunt interesaţi de obţinerea unui certificat de competenţă lingvistică recunoscut pe plan internaţional au posibilitatea de a susţine un astfel de examen și în cadrul Centrului nostru.

Informaţii suplimentare precum și regulamentul de organizare al examenelor Goethe-Institut le puteţi găsi pe pagina de internet a Goethe-Institut Bucureşti.

Sesiuni de examene şi preţuri

Centrul Cultural German din Timişoara organizează examene în vederea obţinerii următoarelor certificate de competenţă lingvistică:

GI_Pruefungszentrum_green_sRGB

  • Goethe-Zertifikat A1 (Start Deutsch 1)
  • Goethe-Zertifikat A2
  • Goethe-Zertifikat B1
  • Goethe-Zertifikat B2
  • Goethe-Zertifikat C1 

Citește mai departe

Simulare pentru examene

Doriţi să susţineţi unul dintre examenele Goethe-Institut pentru nivelurile A1 – C1 în vederea obţinerii unui certificat recunoscut pe plan internaţional? Centrul Cultural German vă oferă posibilitatea de a vă familiariza cu formatul examenului prin intermediul unei simulări pentru examenele oferite de Goethe-Institut. Informaţii suplimentare despre costurile simulării pentru diferitele niveluri găsiţi aici.

Înscrieri pentru examenele Goethe

Cum pot obține un certificat de competență lingvistică recunoscut pe plan internațional?

GI_Pruefungszentrum_green_sRGBPasul 1: În perioada de înscrieri (16.10. – 02.11.2017) completez formularul de înscriere pentru examenul în vederea obținerii

  • Goethe-Zertifikat A1 (Start Deutsch 1)
  • Goethe-Zertifikat A2
  • Goethe–Zertifikat B1
  • Goethe–Zertifikat B2
  • Goethe–Zertifikat C1

pe care Centrul Cultural German le organizează în colaborare cu Goethe-Institut București. Înscrierile se fac personal la sediul CCG.

Pasul 2: Urmez un curs de pregătire pentru examen și/sau particip la simulare pentru nivelurile A1, A2, B1, B2 sau C1. Simularea va avea loc în data de 25 sau 26 noiembrie 2017.

Pasul 3: Susțin examenul Goethe în perioada 16 – 17 decembrie 2017 la sediul CCG.

Save

Cursuri de pregătire pentru examene

Doriţi să susţineţi examenele Goethe-Institut bine pregătit/ă? Doriţi să aflaţi care este structura unui examen Goethe-Institut şi doriţi să fiţi îndrumaţi individual? Atunci aveţi posibilitatea să urmaţi cursurile noastre de pregătire pentru examenele Goethe-Institut.

Sub îndrumarea personalului nostru didactic experimentat faceţi cunoştinţă cu diferitele metode de testare din cadrul examenului şi beneficiaţi de o consultanţă competentă. Prin simularea tuturor celor patru părţi componente ale examenului – exprimare orală şi în scris, înţelegerea unui text scris sau audiat – prin corectarea greşelilor şi o discuţie individuală de consultanţă, aveţi posibilitatea să obţineţi o privire de ansamblu asupra cunoştinţelor dumneavoastră de limbă şi să mergeţi bine pregătit/ă la examen. Citește mai departe