De ce cursul online?

CURS ONLINE                                                CURS STANDARD
un modul de 14 săptămâni NIVEL A1 două module a câte 10 săptămâni         
max. 6 participanți / grupă   NUMĂR PARTICIPANȚI  max. 16 participanți / grupă
 inclus în taxa de curs  EXAMEN GOETHE-ZERTIFIKAT A1  150,- RON
 1.400,- RON / 100 UD*  TAXĂ DE CURS  1.600,- RON / 120 UD*
 inclus în taxa de curs; ofertă de materiale vastă, cu posibilitatea de a aprofunda diferite aspecte  SUPORT DE CURS  nu este inclus în taxa de curs; costuri: 109,- RON
 alternativ câte o sâmbătă în mediul virtual și una în incinta Centrului timp de 14 săptămâni  MOBILITATE  două întâlniri săptămânale în decurs de 20 de săptămâni plus întrerupere în perioadele de sărbători și de înscriere
 permanent în așa fel încât cunoștințele dobândite să fie verificate în mod constant  TUTORING  exclusiv prin prezența la cursuri

* 1 UD = Unitate didactică (45 minute)

De la zero la A1 în timp record

Deutschkurse OnlineDoriți să faceți progrese semnificative în învățarea limbii germane în cel mai scurt timp și să hotărâți individual locul de studiu? Noi avem soluția ideală pentru necesitățile dumneavoastră. Cu noua ofertă online a Centrul Cultural German Timișoara puteți accesa de îndată prin intermediul calculatorului sala virtuală de curs și să începeți studiul de limba germană într-un grup restrâns (minim 3 și maxim 6 cursanți) sub îndrumarea cadrelor noastre didactice competente.

Citește mai departe

Retragerea de la cursul online

În cazul retragerii de la cursul online sunt valabile condițiile generale de participare la curs ale Centrului Cultural German Timișoara. Suma achitată se restituie în mod integral doar dacă dorința a fost exprimată în perioada de înscriere respectiv înainte de prima oră de curs. În caz contrar, din suma achitată se percepe o taxă de 20% din costul integral al cursului, reprezentând costuri administrative, și se scade suplimentar costul ședințelor efectuate. Retragerea de la curs este posibilă doar în prima săptămână de curs. Începând cu cea de a doua săptămână de curs, nu mai există posibilitatea returnării vreunei sume achitate.

Înscriere și modalități de plată

Online DeutschkurseÎnscrierea se face prin e-mail la info@ccgtm.ro sau prin fax la 0256 40 70 59.

În urma înregistrării solicitării dumneavoastră departamentului de cursuri vă va emite o factură cu costurile aferente cursului. 

Plata se poate efectua integral sau în doua rate (vezi prețuri aici) fie personal la sediul nostru din str. Dr. Liviu Gabor nr. 1, fie prin virament bancar în contul Centrului Cultural German Timișoara înainte de data începerii cursului.

Citește mai departe

Alte tipuri de cursuri (în curs de dezvoltare)

Pe lângă cursurile de învățare a limbii germane veți avea în curând posibilitatea de a urma și alte cursuri special concepute pentru nevoile dumneavoastră. Dacă doriți să vă dezvoltați abilitățile de comunicare în domeniul medical sau să vă familiarizați cu structura și cerințele unui examen Goethe, atunci veți putea face acest lucru în curând și de acasă. Chiar și susținerea simulării pentru diferitele niveluri va fi posibilă în curând online.

Examene

GI_Pruefungszentrum_green_sRGBDupă absolvirea fiecărui de nivel aveți posibilitatea de a susține un examen în vederea obținerii unui certificat Goethe.

Oferta noastră online include susținerea examenului Goethe-Zertifikat A1 la sfâșitul celor 14 săptămâni de curs, taxa de examinare fiind integrată în prețul cursului.

Examenele se susțin personal la sediul Centrului Cultural German Timișoara în sesiunile de examinare stabilite de către CCG. Perioadele de înscriere pentru examene cât și cele pentru cursurile de pregătire pentru acestea le găsiți aici

Citește mai departe

Cadrele didactice

Online-DeutschkursePe toată durata cursului veți fi asistați și îndrumați de către cadrele noastre didactice calificate. Profesorii Centrului Cultural German Timișoara sunt cadre didactice cu o experiență îndelungată în predarea limbii germane ca limbă străină atât în țară cât și în străinătate, au o experiență vastă în domeniul e-learning și participă în mod regulat la școlarizări în domeniu.

Beneficiile dumneavoastră

Beneficiile dumneavoastră urmând cursul nostru online:

  • Progrese în timp record: Atingeți nivelul A1 în 14 săptămâni de curs (compară cu structura standard/intensivă de curs aici).
  • Flexibilitate maximă: Pentru fazele online puteți accesa sala dumneavoastră virtuală de curs prin intermediul unui simplu click direct de pe scaunul dumneavoastră de birou. 
  • Mediu de lucru plăcut și orientat către utilizator: Prin intermediul unei platforme digitale pătrundeți în spațiul dumneavoastră virtual de lucru și obțineți rezultatele dorite cu ajutorul celor mai moderne metode de predare și a tehnologiei de ultimă oră.
  • Asistență individuală: Pe întreaga durată a cursului veți fi asistat atât online cât și personal de către un tutore calificat. Acesta vă va răspunde personal la întrebări, va corecta exercițiile pe platforma digitală și vă va da în mod regulat un raport intermediar cu privire la progresele făcute.  
  • Standarde înalte de calitate: Cursurile noastre online se orientează la fel ca și cele standard și intensive la sediul Centrului după nivelurile lingvistice definite în Cadrul Comun European de Referință (CCER) și după structura de curs și numărul de unități didcatice / nivel recomandate de către Goethe-Institut.
  • Experineță îndelungată: Centrul Cultural German Timișoara este partener acreditat în domeniul cursurilor de limba germană și centru de examinare al Goethe-Institut, având o tradiție de peste 10 ani în predarea cursurilor de limba germană.
  • Certificate de limba germană recunoscute pe plan internațional la sfărșitul fiecărui nivel: Aveți posibilitatea de a susține un examen în vederea obținerii unui certificat Goethe la sediul Centrului după finalizarea fiecărui nivel.

Citește mai departe