Curs intensiv la sfârșit de săptămână pentru nivelul A1.1

Doriţi să învăţaţi limba germană dar aveți timp doar în weekend ? Centrul Cultural German cursweekendvine în întâmpinarea dorinței dumneavoastră cu o ofertă de curs intensiv pentru începători care se va desfășura în perioada 21.01. – 26.02.2017 în ziele de sâmbătă și duminică.

Înscrierile se fac personal în perioada 9 – 19.01.2017 între orele 12.00 – 18.00 la sediul Centrului Cultural German.

Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați fie telefonic la +40 256 40 70 58 fie prin e-mail la adresa info@ccgtm.ro

Cursuri standard

Doriţi să învăţaţi limba germană sau să vă îmbunătăţiţi cunoştinţele deja dobândite? Doriţi să vă aventurați în cultura spaţiului geografic în care se vorbeşte limba germană?

cursuri_copiiAtunci Centrul Cultural German este soluţia ideală pentru dumneavoastră. Fiind partener acreditat în domeniul cursurilor de limba germană şi centru de examinare Goethe-Institut noi vă oferim cursul potrivit pentru fiecare dintre scopurile dumneavoastră de învăţare. În cursul standard, care se desfăşoară în perioada 16 ianuarie – 24 martie 2017, şi are o durată de zece săptămâni vă oferim cursuri de învăţare a limbii germane pentru toate nivelurile de la A1 la C1.

Cursanţii noştri îşi dobândesc competenţele lingvistice prin intermediul unei game largi de proiecte educaţionale/didactice şi forme de discuţii variate care sunt create în jurul situaţiilor din viaţa cotidiană şi dezvoltă cele patru aptitudini precum exprimarea în scris şi cea orală şi înţelegerea unui text scris sau audiat. Citește mai departe

Cursuri de pregătire pentru examene

Doriţi să susţineţi examenele Goethe-Institut bine pregătit/ă? Doriţi să aflaţi care este structura unui examen Goethe-Institut şi doriţi să fiţi îndrumaţi individual? Atunci aveţi posibilitatea să urmaţi cursurile noastre de pregătire pentru examenele Goethe-Institut.

Sub îndrumarea personalului nostru didactic experimentat faceţi cunoştinţă cu diferitele metode de testare din cadrul examenului şi beneficiaţi de o consultanţă competentă. Prin simularea tuturor celor patru părţi componente ale examenului – exprimare orală şi în scris, înţelegerea unui text scris sau audiat – prin corectarea greşelilor şi o discuţie individuală de consultanţă, aveţi posibilitatea să obţineţi o privire de ansamblu asupra cunoştinţelor dumneavoastră de limbă şi să mergeţi bine pregătit/ă la examen. Citește mai departe

Structura cursurilor

Goethe-SiegelgruenPe an organizăm trei module standard de câte 10 săptămâni și două module intensive de câte 3 săptămâni.

Materia nivelurilor de utilizare elementară (A1, A2) se parcurge în  două module ce cuprind câte zece săptămâni în cazul unui curs standard respectiv trei săptămâni în cazul unui curs intensiv (2 x 60 UD*/nivel), în timp ce nivelurile B1, B2 şi C1 sunt compuse din câte trei module (3 x 60 UD*/nivel), ce cuprind câte zece săptămâni.

Cursurile au loc dimineaţă de la ora 9.00, după amiază de la ora 16.00 și seara de la  ora 18.45. În cadrul cursurilor intensive variantele de orar sunt de dimineață de la ora 9.00 sau după amiază de la ora 18.00.

Citește mai departe

Taxe de curs

(taxe de curs valabile pentru anul de studiu 2016/2017)

Tipul cursului Plata integrală la înscriere Rata 1 Rata 2
Curs limba germană nivelul A1 – C1 standard/intensiv pentru adulți (16+ ani) 850 RON / 60 UD* 470 RON 400 RON
Curs limba germană nivelul A1 – C1 standard/intensiv cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari** 750 RON / 60 UD* 420 RON 350 RON
Curs intensiv la sfârșit de săptămână nivelul A1.1 (16+ ani)
1.000 RON / 60 UD*

Citește mai departe

Înscrieri curs

  • Înscrierile la cursurile de limba germană se fac personal la sediul nostru.
  • Cursanţii noi (cu excepţia începătorilor) vor susţine un test scris şi oral, în urma căruia se va face plasarea la nivelul corespunzător. Testul de plasare la nivel durează aproximativ 60 de minute şi este gratuit.
  • KonversationskursOferim cursanţilor noștri posibilitatea de a achita cursul standard în două rate. Prima rată se achită la înscriere, iar cea de a doua rată în a 5-a săptămână de curs. Neachitarea celei de a doua rată în perioada anunțată la înscriere atrage asupra ei excluderea de la curs. Vă mulțumim pentru înțelegere!
  • Taxa pentru cursurile speciale (curs intensiv la sfârșit de săptămână, curs intensiv, curs de conversație pentru adulți, curs de gramatică) se achită integral la înscriere. Va mulțumim pentru înțelegere!
  • La înscriere cursanţii pot achiziționa la preț special suportul de curs după care se lucrează pe parcursul unui întreg nivel.
  • Grupele se formează cu minim 6 şi maxim 16 cursanţi.
  • Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Numărul de locuri existente nu se poate suplimenta. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Citește mai departe

Germana? – O joacă de copii!

cursuri_copiiÎn perioada 16 ianuarie – 14 aprilie 2017 pregătim pentru cei mici activități creative și jocuri interactive care să-i familiarizeze cu limba și cultura germană.

Cursurile special elaborate pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani vor cuprinde câte două întâlniri săptămânale.

Înscrierile se fac în perioada 4 – 13 ianuarie 2017 între orele 12 și 18 la sediul Centrului Cultural German.

Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați fie telefonic la 0256 40 70 58, fie prin e-mail la info@ccgtm.ro.

Save

Save

Cursuri intensive

Dacă doriți să învățați limba germană în cel mai scurt timp sau să vă îmbunătățiți cunoștințele deja dobândite, atunci Centrul Cultural German Timișoara este opțiunea ideală pentru Dumneavoastră. Ca partener acreditat Goethe-Institut în domeniul cursurilor de limba germană Centrul Cultural German oferă în luna septembrie cursuri intensive de Intensivkurs_Homepagelimba germană pentru nivelurile A1 – B1.

Cursurile se vor desfășura în perioada 4 – 22 septembrie 2017 de luni până vineri fie în cursul dimineții fie în cursul după-amiezii.

Înscrierile se fac personal în perioada 28.08. – 01.09.2017 între orele 12 și 18 la sediul CCG. Testările gratuite de plasare la nivel se fac exclusiv în intervalul orar 12 – 17.

Pentru informații suplimentare cu privire la cursurile intensive vă invităm să ne contactați fie telefonic la +40 256 40 70 58, fie prin e-mail la info@ccgtm.ro.

Cursuri pentru adolescenți (13 – 15 ani)

Centrul Cultural German Timișoara se străduiește să conceapă în mod regulat noi oferte în domeniul cursurilor de limba pentru copii, adolescenți și adulți, pentru a veni astfel în întâmpinarea cererii și necesității clienților și vizitatorilor săi. Pentru a satisface solicitările din categoria cursurilor pentru adolescenți, am dori să-i oferim și grupei de vârstă între 13 și 15 ani continuitate în însușirea limbii germane într-un mediu propice.

jugendkurs_FDCursul nostru de limba germană special conceput pentru adolescenți se adresează tinerilor cu cunoștințe elementare, care doresc să se inițieze în limba germană pentru o dezvoltare continuă, un posibil schimb de experiență în timpul liceului sau un studiu ulterior într-o țară vorbitoare de limba germană.

Cursul are o durată de 10 săptămâni. În ședințele de câte 90 de minute, care vor avea loc de două ori pe săptămână, adolescenții vor fi inițiați în limba și cultura germană cu ajutorul jocurilor și exercițiilor interactive. Ei vor fi încurajați să utilizeze limba germană în mod independet și să se poată exprima în situații autentice. Citește mai departe

Einfach Grammatik – Curs de consolidare a cunoștințelor de gramatică

Ezitați să purtați o conversație în limba germană deoarece sunteți nesigur în privința așezării verbului în propoziție sau în privința utilizării corecte a unui articol sau a unei prepoziții? Atunci „Einfach Grammatik“ este cel potrivit pentru dumneavoastră.

GrammatikCursul special elaborat pentru nivelurile B1/B2 vine în sprijinul acelora care utilizează deja în mod independent limba germană și doresc să își consolideze cunoștințele de gramatică într-un mod structurat și simplificat, astfel încât consolidarea acestora să fie eficientă și să se desfășoare într-un mod plăcut – pur și SIMPLU gramatică! Implicit se insistă și asupra exprimării orale.

Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați fie telefonic la +40 256 40 70 58 fie prin e-mail la adresa info@ccgtm.ro.

Curs de conversație pentru nivelurile A2/B1 și B2/C1

Doriți să mențineți contactul cu limba germană și pe perioada verii? Atunci vă așteptăm în perioada 2 – 18 august cadrul cursului nostru de conversație.

Konversationskurs

De două ori pe săptămână vă puteți  pune în aplicare cunoștințele de limba germană și puteți vorbi „câte-n lună şi în stele“ prin dezbaterea unui număr variat de teme pe nivelurile A2/B1 sau B2/C1.

Pentru informaţii suplimentare vă invităm să ne contactaţi fie telefonic la +40 256 40 70 58 fie prin e- mail la adresa info@ccgtm.ro.