Înscrieri curs STANDARD

 • Înscrierile la cursurile de limba germană se fac personal la sediul nostru.
 • Cursanţii noi (cu excepţia începătorilor) vor susţine un test scris şi oral, în urma căruia se va face plasarea la nivelul corespunzător. Testul de plasare la nivel durează aproximativ 60 de minute şi este gratuit.
 • ccg_cursuri_2017_2(1)Oferim cursanţilor noștri posibilitatea de a achita cursul standard în două rate. Prima rată se achită la înscriere, iar cea de a doua rată în a 5-a săptămână de curs. Neachitarea celei de a doua rată în perioada anunțată la înscriere atrage asupra ei excluderea de la curs. Vă mulțumim pentru înțelegere!
 • Taxa pentru cursurile speciale (curs intensiv la sfârșit de săptămână, curs intensiv, curs de conversație pentru adulți, curs de gramatică) se achită integral la înscriere. Va mulțumim pentru înțelegere!
 • La înscriere cursanţii pot achiziționa la preț de editură suportul de curs după care se lucrează pe parcursul unui întreg nivel.
 • Grupele se formează cu minim 6 şi maxim 16 cursanţi.
 • Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Numărul de locuri existente nu se poate suplimenta. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Citește mai departe

Cursuri intensive

Doriți să învățați limba germană în cel mai scurt timp sau să vă îmbunătățiți cunoștințele deja dobândite în ritm alert? În calitate de partener acreditat în domeniul cursurilor de limba germană cursul nostru intensiv cuprinde:

 • 5 întâlniri a câte 3 ore (4 UD*) pe săptămână,
 • în doar 3 săptămâni de curs (60 UD* = 45 ore),
 • acces gratuit la biblioteca Centrului,
 • acces gratuit la biblioteca pedagogică a Centrului,
 • acces gratuit la centrul de studiu individual al Centrului,
 • acces gratuit la diversele evenimente culturale ale Centrului care prezintă aspecte din viaţa culturală şi socială din Germania de astăzi.

*1 UD (unitate didactică) = 45 minute

Citește mai departe

Einfach Grammatik – Curs de consolidare a cunoștințelor de gramatică

Ezitați să purtați o conversație în limba germană deoarece sunteți nesigur în privința așezării verbului în propoziție sau în privința utilizării corecte a unui articol sau a unei prepoziții? Atunci „Einfach Grammatik“ este cel potrivit pentru dumneavoastră.

Grammatikkurs_AlexandraCursul special elaborat pentru nivelurile A2/B1 respectiv B2/C1 vine în sprijinul celora care utilizează deja în mod independent limba germană și doresc să își consolideze cunoștințele de gramatică într-un mod structurat și simplificat, astfel încât consolidarea acestora să fie eficientă și să se desfășoare într-un mod plăcut – pur și SIMPLU gramatică! Implicit se insistă și asupra exprimării orale.

Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați fie telefonic la +40 256 40 70 58 fie prin e-mail la adresa info@ccgtm.ro.

Curs de conversație pentru nivelurile A2/B1 și B2/C1

Doriți să mențineți contactul cu limba germană și pe perioada verii? Atunci vă așteptăm în perioada 30 iulie – 16 august 2018 în cadrul cursului nostru de conversație.

Konversationskurs_Alexandra

De două ori pe săptămână vă puteți  pune în aplicare cunoștințele de limba germană și puteți vorbi „câte-n lună şi în stele“ prin dezbaterea unui număr variat de teme pe nivelurile A2/B1 sau B2/C1.

Pentru informaţii suplimentare vă invităm să ne contactaţi fie telefonic la +40 256 40 70 58 fie prin e- mail la adresa info@ccgtm.ro.

Germana? – O joacă de copii!

2017_Jul._KinderkursÎncepând cu luna septembrie 2017 pregătim din nou pentru cei mici activități creative și jocuri interactive care să-i familiarizeze cu limba și cultura germană.

Cursurile special elaborate pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani vor cuprinde câte două întâlniri săptămânale.

Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați fie telefonic la 0256 40 70 58, fie prin e-mail la info@ccgtm.ro.

Save

Save

Structura cursurilor

Goethe-SiegelgruenPe an oferim:

 • 3 cursuri standard de câte 10 săptămâni/curs (ianuarie – martie, aprilie – iunie, octombrie – decembrie),
 • 2 cursuri intensive de câte 3 săptămâni/curs (iulie și septembrie),
 • 1 curs de conversație cu o durată de 4 săptămâni (august),
 • cât și alte formate precum cursul de consolidare a cunoștințelor de gramatică sau cursul de pregătire în vederea susținerii examenelor Goethe.

În ceea ce privește orarul, cu siguranță veți găsi varianta optimă ce vine în întâmpinarea programului dvs., deoarece cursurile noastre se desfășoară în următoarele intervale de timp:

 • dimineața între orele 9.00 – 11.30 (curs standard) respectiv orele 9.00 – 12.15 (curs intensiv),
 • după-masa între orele 16.00 – 18.30 (doar în cadrul cursului standard)
 • seara între orele 18.45 – 21.15 (curs standard) respectiv orele 18.00 – 21.15 (curs intensiv).

Structura noastră de curs prevede:

Citește mai departe

Taxe de curs

(taxe de curs valabile pentru anul de studiu 2016/2017)

Tipul cursului Plata integrală la înscriere Rata 1 Rata 2
Curs limba germană nivelul A1 – C1 standard/intensiv pentru adulți (16+ ani) 850 RON / 60 UD* 470 RON 400 RON
Curs limba germană nivelul A1 – C1 standard/intensiv cu reducere pentru elevi, studenți, pensionari** 750 RON / 60 UD* 420 RON 350 RON
Curs intensiv la sfârșit de săptămână nivelul A1.1 (16+ ani)
1.000 RON / 60 UD*

Citește mai departe

Cursuri de pregătire pentru examene

Doriţi să susţineţi examenele Goethe-Institut bine pregătit/ă? Doriţi să aflaţi care este structura unui examen Goethe-Institut şi doriţi să fiţi îndrumaţi individual? Atunci aveţi posibilitatea să urmaţi cursurile noastre de pregătire pentru examenele Goethe-Institut.

Sub îndrumarea personalului nostru didactic experimentat faceţi cunoştinţă cu diferitele metode de testare din cadrul examenului şi beneficiaţi de o consultanţă competentă. Prin simularea tuturor celor patru părţi componente ale examenului – exprimare orală şi în scris, înţelegerea unui text scris sau audiat – prin corectarea greşelilor şi o discuţie individuală de consultanţă, aveţi posibilitatea să obţineţi o privire de ansamblu asupra cunoştinţelor dumneavoastră de limbă şi să mergeţi bine pregătit/ă la examen. Citește mai departe

Cursuri standard

Doriţi să urmați un curs standard? În calitate de partener acreditat în domeniul cursurilor de limba germană şi centru de examinare Goethe-Institut cursurile noastre cuprind:

 • 2 întâlniri a câte 2,5 ore (3 UD*) pe săptămână,
 • în total 10 săptămâni de curs (60 UD* = 45 ore),
 • acces gratuit la biblioteca Centrului,
 • acces gratuit la biblioteca pedagogică a Centrului,
 • acces gratuit la centrul de studiu individual al Centrului,
 • acces gratuit la diversele evenimente culturale ale Centrului care prezintă aspecte din viaţa culturală şi socială din Germania de astăzi.

*1 UD (unitate didactică) = 45 minute

Citește mai departe

Curs intensiv la sfârșit de săptămână pentru nivelul A1.2

Doriţi să învăţaţi limba germană dar aveți timp doar în weekend ? Cursul nostru intensiv pentru începători care dețin deja cunoștințe minime de limba germană de nivel A1.2 și care se desfășoară doar la sfărțit de săptămână cuprinde:

 • cursweekend-240x1801 întâlnire a câte 4 ore (5 UD*) sâmbăta și 1 întâlnire a câte 4 ore (5 UD*) duminica,
 • doar 6 weekend-uri (60 UD* = 45 ore),
 • acces gratuit la biblioteca Centrului,
 • acces gratuit la biblioteca pedagogică a Centrului,
 • acces gratuit la centrul de studiu individual al Centrului,
 • acces gratuit la diversele evenimente culturale ale Centrului care prezintă aspecte din viaţa culturală şi socială din Germania de astăzi.

*1 UD (unitate didactică) = 45 minute

Citește mai departe

Cursuri pentru adolescenți (12 – 15 ani)

Cursul nostru de conversație în limba germană special conceput pentru adolescenți între 12 și 15 ani se adresează tinerilor cu cunoștințe elementare, care doresc să se inițieze în limba germană jugendkurs_Karuselpentru o dezvoltare continuă, un posibil schimb de experiență în timpul liceului sau un studiu ulterior într-o țară vorbitoare de limba germană.

Cursul se desfășoară pe parcursul a 4 săptămâni și presupune două întâlniri săptămânale de câte 90 de minute în cadrul cărora adolescenții vor fi inițiați în limba și cultura germană prin intermediul jocurilor și exercițiilor interactive. De asemenea ei vor fi încurajați să utilizeze limba germană în mod independet și să se poată exprima în situații autentice. Citește mai departe