Cursuri pentru adolescenți (13 – 15 ani)

Centrul Cultural German Timișoara se străduiește să conceapă în mod regulat noi oferte în domeniul cursurilor de limba pentru copii, adolescenți și adulți, pentru a veni astfel în întâmpinarea cererii și necesității clienților și vizitatorilor săi. Pentru a satisface solicitările din categoria cursurilor pentru adolescenți, am dori să-i oferim și grupei de vârstă între 13 și 15 ani continuitate în însușirea limbii germane într-un mediu propice.

jugendkurs_FDCursul nostru de limba germană special conceput pentru adolescenți se adresează tinerilor cu cunoștințe elementare, care doresc să se inițieze în limba germană pentru o dezvoltare continuă, un posibil schimb de experiență în timpul liceului sau un studiu ulterior într-o țară vorbitoare de limba germană.

Cursul are o durată de 10 săptămâni. În ședințele de câte 90 de minute, care vor avea loc de două ori pe săptămână, adolescenții vor fi inițiați în limba și cultura germană cu ajutorul jocurilor și exercițiilor interactive. Ei vor fi încurajați să utilizeze limba germană în mod independet și să se poată exprima în situații autentice.

Domeniile principale de experiență ale adolescenților, precum școala, timpul liber, hobby-urile, familia și prietenii constituie nucleul cursului. În acest fel tinerii vor avea posibilitatea de a-și dobândi mai ușor cunoștințele de limba germană. Aceste teme vor fi corelate și completate cu informații din cultura spațiului german. Subiectele sunt elaborate după cerințele Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi.

Pentru informaţii suplimentare vă invităm să ne contactaţi fie telefonic la 0256 40 70 58 fie prin e-mail la adresa info@ccgtm.ro.